Links

Overige interessante links:

www.casagees.nl

Casagees is een vakantiehuis voor 6 personen, gelegen op een resort vlak achter het Meia Praia strand. Het is een ideale vakantiewoning voor wie op zoek is naar een ontspannen vakantie, maar toch de drukte van een gezellige stad als Lagos binnen bereik wil hebben.

Prachtige stranden, baaien en een mooie jachthaven en dat alles in de buurt de historische stad Lagos waar je veel winkels, restaurants en caf├ęs aantreft. Casagees is niet alleen in de zomer een heerlijke plek om je vakantie door te brengen; de woning is ook bijzonder geschikt om te overwinteren.

Op deze website vind je veel informatie over Casagees, de Algarve en verschillende bezienswaardigheden. Ook kun je gelijk de beschikbaarheid checken en een reservering aanvragen. 

www.bedenbreakfast-gees.nl

Midden in Drenthe, in het landelijke dorp Gees met zijn karakteristieke rietgedekte boerderijen is Bed en Breakfast Gees gevestigd. 
Rondom Gees is 1600 ha prachtig natuurgebied, afwisselend van bos, vennen en heide. De ideale omgeving voor fietsers en wandelaars. 

U heeft de keuze uit een kamer met een tweepersoonsbed, een kamer met 2 eenpersoonsbedden of u kunt slapen in de bedstee. 

Op deze website vind je veel informatie over Bed en Breakfast Gees. Ook kun je gelijk de beschikbaarheid checken en een reservering aanvragen.